Klik hier voor meer info

Joy Fang Voet en Stoelmassage


Klik hier voor meer info

 


Home

TherapieŽn

Onderzoek

Beeldbellen

Folders

Joy Fang

Kosten

Foto's

Contact

Links

Behandelovereenkomst

StoelmassageVoetreflexzonetherapieQuantum TouchQuantum AllergyBLU-eOverige

 

 

Quantum-Touchģ

Wat doet Quantum-Touch?
Het versnelt het genezingsproces, zoals, trauma, ongeval of botbreuken. Scheefstanden worden uitgelijnd. Het helpt bij rugklachten, o.a. scoliose. Het versterkt en beschermt de eigen energie. Het werkt pijn verminderend. Ontstekingen genezen sneller. Geeft ontspanning en slaapverbetering.

Hoe? De therapeut focust door middel van ademhalings- en lichaamsconcentratie-technieken op versterking van de levenskrachtenergie. Deze energie wordt ook wel Prana, Chi, Manna, Ki of Qi genoemd.
Als de therapeut een hoog trillingsveld rondom de ďzere plekĒ creŽert, zal de cliŽnt door het proces van resonantie en aanpassing, op een natuurlijke wijze op deze hogere trilling mee gaan trillen, zodat de zelfgenezingskracht (de biologische intelligentie) zijn werk kan doen, hoe en waar dan ook in het lichaam dit nodig is. (Vergelijk een piano die een g-snaar aanslaat, waarbij een gitaar die erbij staat mee gaat resoneren.)

Bij Quantum-Touch is het opmerkelijk dat de pijnervaring zich verplaatst. Feedback van de cliŽnt wordt hierbij gevraagd. Dit maakt de behandeling zo efficiŽnt mogelijk.

Spectaculair resultaat bij Quantum-Touch kan zijn, dat bij scheefstand wervels en botten als het ware in hun oorspronkelijke, gewenste stand kunnen terugglijden.

Quantum-Touch level 2, de Supercharching techniek en de Core Transformaties zijn geavanceerde technieken van Quantum  Touch.

Quantum Touch wordt als aparte behandeling gegeven en wordt door mij ook vaak geÔntegreerd gebruikt bij de andere behandelvormen.
Voor meer informatie https://www.qtouch.nl/

 Naar Boven  Volgende Therapie
 


 

 
 

Joy Fang     Anthony Fokkerlaan 31 2024 JA Haarlem     Tel: 023-5272682     E-mail: info@joyfang.nl