Klik hier voor meer info

Joy Fang Voet en Stoelmassage


Klik hier voor meer info

 


Home

TherapiŽn

Onderzoek

Beeldbellen

Folders

Joy Fang

Kosten

Foto's

Contact

Links

Behandelovereenkomst

StoelmassageVoetreflexzonetherapieQuantum TouchQuantum AllergyBLU-eOverige

 

 

Overige therapieŽn

Self Created Healthģ is een prettige en krachtige methode, ontwikkeld door Richard Gordon.
Het is een manier om te bepalen wat de emotionele oorzaken zijn van pijnklachten, de verwerking van deze oorzaken en het vrijmaken van deze oorzaken, op een milde en respectvolle wijze.
Bij het merendeel van fysieke en emotionele symptomen kun je het zelfgenezend vermogen succesvol stimuleren met Quantum-Touch, Quantum-Allergy, Quantum-Share en andere effectieve methodes.
Een percentage van de symptomen, zo'n 10%, keert steeds terug of verdwijnt niet of niet helemaal.
Self Created Health is een manier om te onderzoeken wat de emotionele oorzaken achter of onder je klachten zijn, om je te leren jezelf hiervan te bevrijden en om een flinke stap in je eigen persoonlijke ontwikkeling te maken. Het "weten" van de oorzaak van je klachten leidt er lang niet altijd toe dat de klachten daadwerkelijk verdwijnen. Door middel van het Self Created Health protocol kan je een complete "bevrijding" en "het loslaten" van emoties realiseren, met vaak ook als resultaat, dat je pijn verdwijnt. Je emoties komen tot rust, je neemt een sprong voorwaarts in je persoonlijk en spirituele ontwikkeling.
Deze techniek is door iedereen voor zichzelf te gebruiken, zonder dat een therapeut ondersteuning hoeft te bieden. Je kunt het in de rol van coach ook heel goed bij anderen toepassen.
Vaak is het gemakkelijker als een ander je met dit proces helpt.
Voor meer informatie
http://www.selfcreatedhealth.nl

De Nieuwe Germaanse Geneeskunde, (GNM: German New Medicine) die door dr. Hamer in 1981 is ontdekt, is gebaseerd op 5 biologische wetten. Ze is in wezen de oer geneeskunde, die er altijd al is geweest. ďLa Medicina SagradaĒ, is de eerste natuurwetenschappelijke geneeskunde sinds mensen heugenis! Het geeft inzicht in de emotionele achtergrond van ziekten. Informatie in E-book:
http://www.free-new-medicine.com/download/217/. Informatie voor artsen en patiŽnten: http://www.franshoek.info/pagina53.html
Te koop http://amici-di-dirk.com/?lang=nl

Silva Mind Control is gebaseerd op de Silva Mind technieken.
Het is een actieve meditatie- en visualisatiemethode op het zogenaamde alfa niveau.
Een beproefde methode om o.a. meer grip te krijgen op je leven.
Voor meer informatie
http://www.silva.nl

Silva Ultra applicaties van enkele minuten bij gezondheidsproblemen en / of bewegingsbeperkingen en spanningspijn.
Bij deze methode wordt o.a. gebruik gemaakt van het natuurlijk magnetische veld van de handen, visualisatie en vibratietechniek van 10 Hz per seconde.
Voor meer informatie
https://www.silvamethodct.com/silva-seminarprograms/silva-ultra-seminar

Time Line Therapie
ģ (NLP)
Iedereen "heeft" een tijdlijn. Dit is een denkbeeldige lijn waar onze herinneringen in opgeslagen liggen, van onze eerste tot onze laatste in de verre toekomst. Aan deze herinneringen kunnen emoties gekoppeld zijn, positieve (liefde, kracht, blijdschap) of negatieve emoties (boosheid, angst, verdriet of schuld).
Dit NLP protocol kan helpen belastende emoties uit het verleden te transformeren.
Voor meer informatie https://www.nlpcoaching.com/time-line-therapy

Quantum-Share
ģ is een totaal nieuw concept: een meta-methode, een methode over alle methodes heen. De kracht van deze healing methode is dat je al je eigen kennis, je eigen ervaring en alles wat je er nieuw bij leert, steeds kunt integreren met alle kennis uit de Quantum-Share kennisbank.
Voor meer informatie http://www.quantumshare.nl

 Naar Boven  Volgende Therapie
  

 
Disclaimer

Joy Fang     Anthony Fokkerlaan 31 2024 JA Haarlem     Tel: 023-5272682     E-mail: info@joyfang.nl