Klik hier voor meer info

Joy Fang Voet en Stoelmassage


Klik hier voor meer info

 


Home

TherapiŽn

Onderzoek

Beeldbellen

Folders

Joy Fang

Kosten

Foto's

Contact

Links

Behandelovereenkomst

StoelmassageVoetreflexzonetherapieQuantum TouchQuantum AllergyBLU-eOverige

 

 

Quantum-Allergyģ

Wat is een allergie, of een verstoring?
Een ongewone gevoeligheid voor 1 of meerdere stoffen, die onschuldig of zelfs nuttig zijn voor de meeste mensen. Een onbalans tussen een persoon en een stof.
Een verstoring kan leiden tot een onprettige, fysieke, chemische of psychologische reactie. Ik gebruik in deze uitleg het begrip verstoring, omdat het verder gaat dan allergie, overgevoeligheid en intolerantie. Een allergie is de vorm die regulier "te bewijzen" is door bloedonderzoek en huidtesten, de andere vormen worden wel ervaren, maar worden niet altijd regulier onderkend.

Wat voor soort verstoringen zijn er?
Denk bijvoorbeeld aan ingenomen stoffen (eten, drinken, geneesmiddelen), geÔnhaleerde stoffen, contactstoffen, geÔnjecteerde stoffen (vaccinaties, insecten), micro-organismen (virussen, bacteriŽn schimmels, enz.).
Daarnaast kunnen ook fysieke, emotionele en genetische invloeden een rol spelen.

Ook intoleranties voor personen of situaties kunnen ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan een vervelende werksituatie, burenruzie, of een echtscheiding. Als het noodzakelijk is om met elkaar te blijven communiceren, is het belangrijk, dat de communicatie helder blijft en niet wordt verstoord door emoties van ergernis, boosheid, verdriet of schuldgevoelens.
Nare gebeurtenissen, kunnen sporen of triggers vormen, die onbegrepen intoleranties kunnen veroorzaken.
Een spoor kan een stof zijn, maar ook een gebaar, een geur, een opmerking, een geluid of een specifieke situatie zijn, zoals treinreizen, varen, in het openbaar spreken, enz.

Welke klachten kom je tegen als iemand uit balans raakt door bepaalde stoffen en/of intoleranties?
Dat kan uiteen lopen van lichamelijke tot emotionele problemen: in willekeurige volgorde: hoofdpijn, ADHD, oorpijn, buikpijn, diarree, kniepijn, astma, holte/oorontsteking, hooikoorts, eczeem, migraine, depressie, boosheid, jeuk, leerproblemen, spastische darm, reuma, hoesten, longontsteking, griep, verkoudheid, bronchitis, schimmelinfectie, bloeddrukproblemen, vermoeidheid, enz.

Hoe ontstaan verstoringen?
Er zijn veel oorzaken waardoor iemand uit balans kan raken door verstoringen zoals:
In contact zijn (geweest) met chemicaliŽn, ongezonde voeding, bacteriŽn, schimmels, virussen, kwik, straling, MSG, enz. of een tekort, of slechte opname van vitamines/mineralen.
Als gevolg van een ongeluk, operatie, zwangerschap, val of stoot. Door emotionele trauma's.
Door erfelijke belasting, nare ervaringen. Kortom er kunnen vele oorzaken zijn.
Met Quantum-Allergy behandelingen pak je alle systemen, organen en weefsels aan en versterk je je immuunsysteem, zodat je reacties op allerlei verstoringen weer genormaliseerd worden.

Quantum-Allergy is een eenvoudige methode, die werkt met ademhalingstechnieken en kloppen over de wervelkolom of een reflexgebied daarvan, om de Ďresetí te bewerkstelligen.
Bij allergie-medicatie adviseer ik wel je behandelend arts te raadplegen.

Voor meer informatie https://www.quantumallergy.nl/

 Naar Boven  Volgende Therapie
 


Reacties
 

-Jenny: Ik heb zonder tranen met mijn zoon kunnen praten. Uit het diepst van mijn hart: dankjewel. Voel me heel opgelucht.

-Meteen na de Q-allergie is hij buiten gaan spelen met de andere nichtjes en neefjes. Heeft meteen een hond geaaid en over zijn ogen gewreven.  Geen reactie meer.

-Leony: Hallo Joy, Het gaat beter, hoor.  Ik ben lekker bezig en ook wat assertiever merk ik.

-Hester: Goedemorgen Joy, het gaat ontzettend goed. Dezelfde dingen gebeuren maar de grote lading is eraf. Nogmaals ontzettend bedankt dus.

-Nadine: Hi lieve Joy, dank je wel voor een zeer inspirerende sessie. Voel me zoveel sterker en zekerder in mijn lijf, er is een last van mijn schouders gevallen. Super bijzonder!

-mvr. Z: Ik bel je omdat ik je even van harte wil bedanken en dat er zoveel veranderd is ten goede.

Anna: Even een klein berichtje. Dank je Joy, je behandeling heeft zijn vruchten afgeworpen.

 
Disclaimer

Joy Fang     Anthony Fokkerlaan 31 2024 JA Haarlem     Tel: 023-5272682     E-mail: info@joyfang.nl