Klik hier voor meer info

Joy Fang Voet en Stoelmassage


Klik hier voor meer info

 


Home

TherapiŽn

Onderzoek

Beeldbellen

Folders

Joy Fang

Kosten

Foto's

Contact

Links

Behandelovereenkomst

StoelmassageVoetreflexzonetherapieQuantum TouchQuantum AllergyBLU-eOverige

 

 

BLU-eģ

BLU-e is een vorm van healing, energiewerk. De naam is eigenlijk slechts een afkorting van de woorden Being (of) Light (working with) Universal Energy. Het is ontwikkeld door Wayne Wia Ling. Hijzelf zegt er over: "Het combineert de principes van multidimensionale energetische behandelwijze langs spirituele weg en de oude Aziatische filosofieŽn van de levenskracht, ook wel Qi, Ki, Chi of Prana genoemd."

Het is een steeds evoluerende universele helende energie. Het reactiveert de geboorte-energie, het doet de ziel ontwaken en lijnt de chakraís uit. Het is een genezende energie die zich aanpast aan de individuele behoeften van een ieder.

Hoe werkt BLU-e healing?
Het menselijke energieveld, ook wel de aura, is een complexe combinatie van overlappende patronen vibrerende energiegolven welke het complete fysieke lichaam doordringen. Dit betekent dat al onze problemen ook trillende golfpatronen zijn van energie die stromen op verschillende frequenties.

Frequenties reorganiseren.
BLU-e beoefenaars zijn gevoelig bij aanraking. Door het plaatsen van hun handen boven de huid van een persoon, of het oppervlak aan te raken, kunnen ze het net van de matrix van kleine lijnen opsporen en energiegolfpatronen uitzenden in het lichaamsenergieveld. Dit geeft toegang tot je onbewuste gedachten, gevoelens, herinneringen en patronen die negatief resoneren. De reorganisatie van deze frequenties door BLU-e, verschuift onevenwichtigheden, ter verbetering van de doorstroming van energie.

De Traditionele Chinese geneeskunde kent een netwerk van onzichtbare energiebanen in het lichaam, meridianen genoemd. Energietherapie kan genezing brengen via deze kanalen. Deze oude genezingstheorie vormt de basis van acupunctuur- en acupressuurtechnieken. Energiemeridianen zijn de interne energiemarkttrajecten in het fysieke lichaam, die energetisch verbonden zijn met onze organen.

Wat zijn energieorganen?
We hebben vijf lagen van deze energieorganen: Fysiek energieorgaan (dit is de dichtste vorm van lichaamsenergie), Etherisch- (bevat de blauwdruk van het fysieke lichaam), Emotioneel- (patronen, gevoelens, die bepalend zijn voor onze persoonlijkheid, en ook hoe we ons voelen over onszelf en interactie met anderen), Mentaal- (deze bevat de structuur en patronen van alle gedachten en overtuigingen die wij beschouwen als de waarheid) en Spiritueel- (bevat de informatie met betrekking tot onze ervaringen, weerspiegelt ons bewustzijn van alles wat is geleerd en ervaren, onze hogere bedoelingen, plaats en missie in het leven).
Wetenschap, fysica en metafysica komen naar elkaar toe.

Termen zoals kwantumfysica en deeltjeswetenschap passen ruim binnen de geestelijke uitleg. We zijn niet alleen in staat om te voelen en spirituele energie te gebruiken, maar we zijn begonnen met het verkennen en begrijpen van de aard ervan. We delen dezelfde werkelijkheid en middelen in een groot web van universele energie.
Er zijn vele andere realiteiten en dimensies van het bestaan in en buiten ons universum.

Voor meer informatie http://www.mystic-traveller.com/blu-e

 

 Naar Boven  Volgende Therapie
  

 
Disclaimer

Joy Fang     Anthony Fokkerlaan 31 2024 JA Haarlem     Tel: 023-5272682     E-mail: info@joyfang.nl